Seed to Seal

Het exclusieve Seed to Seal proces bestaat uit vijf belangrijke stappen:

Zaad
Krachtige, effectieve oliën komen van zaden en planten die gecheckt zijn op hun kwaliteiten door de Young Living experts, samenwerkend met deskundigen van diverse universiteiten.

Cultiveren
Young Living boerderijen, verspreid over de hele wereld, zijn gewijd aan het perfectioneren van de beste methodes voor het telen en het oogsten van de zaden en planten. De Young Living experts reizen de wereld rond om de boerderijen, waarmee wordt samengewerkt, te bezoeken en te controleren dat hun teelt en oogst proces voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen. Deze controles vormen een voortdurende bron voor essentiële oliën die voldoen aan de veeleisende kwaliteitsnormen van Young Living.

Destilleren
Vanwege de combinatie van oude en moderne technieken is Young Living algemeen erkend als een vernieuwer in de destillatie van essentiële oliën. Young Living gebruikt een zachte, eigen techniek voor het verkrijgen van de meest effectieve essentiële oliën, evenals het gebruik van koude persing en hars onttrekkende methodes voor het verkrijgen van specifieke oliën.

Test
Young Living accepteert nooit verdunde of vervalste oliën. Om de goede kwaliteit te garanderen, worden de oliën getest in Young Living’s eigen laboratoria, evenals bij onafhankelijke partijen, om er zeker van te zijn dat de oliën voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen, internationale normen en het optimale niveau van natuurlijke plantaardige verbindingen moeten in stand gehouden worden.

Afronding (Verzegeling)
Young Living rondt het Seed to Seal proces af in Spanish Fork, Utah. Door gebruik te maken van state-of-the-art apparatuur, wordt elke essentiële olie zorgvuldig in beschermende amberkleurige glazen flessen gebotteld, klaar om verzonden te worden naar distributeurs over de hele wereld.

Top Essential Oils - Seed to Seal