Over Young Living

1. Young Living is de enige essentiële oliën producent die eigenaar is van hun eigen boerderijen of samen werkt met boerderijen die bereid zijn te voldoen aan hun kwaliteitsnormen voor de teelt, oogst en het distilleren.

2. De essentiële oliën die in de meeste winkels verkocht worden zijn aroma-grade of fragrance-grade oliën en terwijl deze oliën heel goed ruiken, bieden zij niet dezelfde therapeutische voordelen. Deze oliën zijn weliswaar op basis van essentiële olie, maar kunnen additieven, vulstoffen en kunstoffen bevatten om het volume of de geur te versterken. Zuivere essentiële oliën bevatten alle gewenste therapeutische stoffen, niets meer, niets minder.

3. De meeste essentiële oliën hebben vervaldata, Young Living oliën hebben dit niet. 100% zuivere essentiële oliën zijn onbeperkt houdbaar mits je ze uit het zonlicht en koel bewaard.

4. Young Living produceert al meer dan 20 jaar de fijnste oliën van hoogwaardige kwaliteit en met meer dan 250 verschillende oliën hebben zij de grootste selectie zuivere & gemixte oliën van alle essentiële olie producenten. Als een olie niet aan de strenge kwaliteitsnormen voldoet, zal Young Living het niet te koop aanbieden. Soms zullen oliën pas beschikbaar zijn wanneer er meer geproduceerd van kan worden.

5. Young Living maakt gebruik van de beste productiepraktijken in de industrie. Zij destilleren oliën eenmaal op lage temperaturen en lage druk, met behulp van chemicaliën-vrij water en medical-grade roestvrij staal distilleerders.

6. Young Living is de enige essentiële olie producent in de wereld met een ‘Seed to Seal proces’ omdat ze elk aspect van de productie controleren. Klik hier voor meer informatie over het Seed to Seal proces van Young Living.

7. Iedereen kan de Young Living boerderijen over de hele wereld bezoeken en deelnemen aan het oogst & distillatie proces. Wij raden deze ervaring zeker aan! Geen ander essentiële olie producent is eigenaar van hun eigen boerderijen en kunnen deze mogelijkheid dan ook niet bieden.

8. Young Living oliën voldoen aan alle industrie AFNOR en ISO-normen en zijn onderworpen aan een isotopische massaspectrometrie (IRMS) analyse waarmee wordt bepaald of een bepaalde essentiële olie van nature afkomstig is of synthetisch is (gemaakt in een laboratorium).

De missie van Young Living

Young Living is een bekende essentiële oliën producent die geresepecteerd en bewonderd wordt door de producten van top kwaliteit die zij aan alle mensen ter wereld leveren. Gemotiveerd door ’s werelds zuiverste essentiële oliën en andere gerelateerde producten, gecombineerd met hun passie voor het mogelijk maken van het leven dat geheel gewijd is aan wellness, is Young Living de pionier in de moderne essentiële olie bedrijven. Een wereldwijde, gefocuste wellnessrevolutie is begonnen, en Young Living staat aan de top!

Top Essential Oils - About Young Living