Hoe gebruik ik essentiële oliën?

Volg de instructies hieronder samen met de individuele instructies die op elk etiket te vinden zijn, om de fantastische, wellness bevorderende, kwaliteiten van essentiële oliën te ervaren.

Inademing
Het inademen van bepaalde essentiële oliën kan de zintuigen versterken en heeft veel positieve effecten op het lichaam.

Probeer deze manieren om essentiële oliën in te ademen:

– Ruik aan het flesje.
– Verspreid de geur met een van de Young Living Diffusers.
– Giet voorzichtig heet water in een kom en voeg een paar druppels essentiële olie toe. Bedek je hoofd en kom in een soort tent met behulp van een handdoek. Adem diep en langzaam in.

Op het lichaam aanbrengen
Veel essentiële oliën zijn veilig om direct op de huid te gebruiken (indien gewenst kun je de olie verdunnen met V-6, bij jonge kinderen moet de olie altijd verdunt worden).

– Plaats 1-2 druppels olie in de palm van je hand of rechtstreeks op een plek waar het nodig is. Masseer de olie kloksgewijs op de huid. Herhaal wanneer gewenst.
– Gebruik een van Young Living’s essentiële olie roll-ons of voeg een Roller Fitment toe aan je favoriete essentiële olie voor een doelgerichte aanbrenging.

Let op: Lees altijd eerst de instructies op het etiket voordat je de olie aanbrengt. Essentiële oliën zijn erg krachtig en sommigen kunnen de huid irriteren. Als er irritatie optreedt, breng V-6 plantaardige olie aan of gebruik een andere zuivere plantaardige olie om te verdunnen.