Word Jij Onze Collega?

Wil jij jouw gezondheid en die van anderen ondersteunen met natuurlijke producten?

Dit is het beste moment om als zelfstandig ondernemer te starten. In deze tijd willen veel mensen energie steken in een vitaal en gezond leven. Zij willen gezond eten, regelmatig bewegen en meer vrijheid. Zij zijn zich meer bewust over wat er in hun lichaam binnenkomt, wat zij op hun lijf smeren en wat zij inademen.  Maar zijn de schadelijke chemicaliën dan ook uit hun huis verdwenen: soms niet, omdat men niet altijd bewust is van goede alternatieven.

Dit is HET MOMENT om mensen in dit nieuwe pad te gaan begeleiden en hen op de hoogte te brengen van de mogelijkheden met producten uit de natuur.

Is vrijheid belangrijk voor jou?

Je bepaalt zelf je aantal uren dat je werkt, maar ook op welk moment van de dag je werkt. Terwijl je kinderen op school zijn, ben jij aan het werk. En je kunt op die tijden van de dag werken die qua energie het beste bij jou passen. Je kunt je eigen tijd indelen.

Vrijheid kan de reden zijn waarom je dit werk wilt doen.
En je kunt anderen helpen om verder te groeien en financieel onafhankelijk te worden.

Geven één of meer van onderstaande punten jou een gevoel van herkenning? Of krijg je er een blij gevoel van? Dan is werken met de producten van Young Living ook iets voor jou!

 • Je bent geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en groei
 • Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoeveel tijd je per week aan het werk wilt besteden
 • Je bent gesteld op je vrijheid en wilt je eigen bedrijf opbouwen
 • Je wilt graag jouw energie, tijd, aandacht en een klein bedrag investeren door zelf de producten aan te schaffen, te gebruiken en zodoende je kennis omtrent de producten te verbreden
 • Je bent een doorzetter en je wilt je dromen realiseren!
 • Je staat volledig achter de visie van Young Living: Voor iedereen een gezonde levensstijl met 100% natuurlijke producten
 • Je motiveert mensen en maakt ze bewust voor een gezonde stijl van leven
 • Je begeleidt mensen op hun kennismakingspad van de essentiële oliën
 • Door het delen van je enthousiasme voor de oliën creëer je een tweede of een zelfstandig inkomen
 • Je kennis van de heerlijk geurende 100% natuurlijke oliën wordt voortdurend uitgebreid
 • Omdat je zoveel positieve reacties krijgt van mensen die de oliën zijn gaan gebruiken wil je graag nog meer mensen blij maken met deze oliën
 • Je maakt deel uit van een gemotiveerd team
 • Je werkt samen met de marktleider uit de branche, die elk jaar groeit omdat ze voortdurend vernieuwen en verbeteren
 • Je bent een netwerker en vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten
 • Er is mogelijkheid tot reizen en veel nieuwe en gelijkgestemde mensen ontmoeten
 • Je bent actief op Facebook en/of Instagram
 • Je bent geïnteresseerd in gezond leven met gebruik van natuurlijke producten
 • Misschien ben je een schoonheidsspecialiste, een therapeut, een sport instructeur, een kapper, een yoga docent, een masseur, een pedicure, een hotel of B&B eigenaar, misschien werk je met paarden / honden of andere dieren en ben je geïnteresseerd om te weten hoe je essentiële oliën kunt combineren en integreren in je beroepsuitoefening
 • Je wordt ondersteund d.m.v. een training: Share your Passion

De eerste teamleden van ons team, Bas Hesselink en Anna van der Wel zijn in juli 2014 in contact gekomen met de essentiële oliën van Young Living.
Zij werden geïntroduceerd in de rijke oliewereld door de pionier van Young Living Europa: Prakama Hauser uit Oostenrijk. Toen zij hen vertelde over de mogelijkheden van essentiële oliën en zij de oliën gingen ervaren, zei Anna: “Als deze oliën ondersteunend werken voor mijn gezondheid, dan wordt dit mijn werk.”

Door het delen van hun gezamenlijk enthousiasme bouwden Bas en Anna een team op, zowel in binnen-  als buitenland. Zij genieten dagelijks van de positieve effecten die de oliën op hen hebben. Lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel. Zij vinden het leuk samen te werken met mensen die, net als zij, in alle aspecten van het leven kwaliteit waarderen, die hart hebben voor de natuur en hun medemens, en het een uitdaging vinden gezamenlijk een team te vormen waarmee doelen bereikt kunnen worden.

In het kort iets over Young Living:

De grondlegger van het bedrijf Young Living, Gary Young, heeft als ideaal dat de oliën in elk huisgezin ter wereld aanwezig zijn. Hiermee kunnen mensen meer gezondheid en welzijn bereiken in hun leven. Young Living doet goede dingen voor de Aarde. Ze kopen stukken grond in alle werelddelen, zoeken uit welke kruiden op welke grond het beste groeien, stichten boerderijen om daar op biologische wijze de kruiden te telen en te destilleren. Young Living zorgt voor werkgelegenheid en zet scholen en weeshuizen op om zo de plaatselijke bevolking een gezonde infrastructuur te bieden. Het is een prachtig bedrijf met een missie die wij delen.

Love it, share it!

WIL JE MEER INFORMATIE? VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN EN WE NEMEN CONTACT MET JE OP!