Wat is Aroma Yoga?
Aroma Yoga is yoga waarin je bij de meditaties en de yogahoudingen essentiële oliën gebruikt.
Net als yoga zijn essentiële oliën duizenden jaren oud. Met behulp van de 100% pure oliën van Young Living, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. Het is een fijne en bijzondere manier om meer in balans te komen en om nog dieper te ontspannen dan bij een ‘gewone’ yogales. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Wat doen we bij een Aroma Yoga les?
Lekker yoga-en en oliën ruiken en ervaren. We starten de les met een korte meditatie. Vervolgens word je door een serie yogahoudingen geleid met korte pauzes tussen de verschillende houdingen als we de oliën aanbrengen. We eindigen met een eindontspanning.

Aroma Yoga is voor iedereen. De les is voor alle niveaus en de oliën zijn heerlijk.
Iedere maand is er een ander thema.
Als je klachten hebt of als ik ergens rekening mee kan houden, dan hoor ik dat graag bij je aanmelding.

De les wordt gegeven door yogadocente Jessica van der Slot.
“Ik geef met veel plezier yogales sinds 2007. Naast yoga is mijn andere grote passie de essentiële olie van Young Living. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik deze twee passies kan samenvoegen in de Aroma Yoga.

Testimonials
Marieke: “Mag ik je bedanken voor de geweldige yogales. Ik was de rest van de dag totaal alert en ook heel rustig. Heerlijk.”

Simone: “Ik vond het heel erg leuk. Het is echt anders dan een normale yogales. Ik kom volgende keer graag weer.”

Aroma Yoga week van 14 tot 21 juli 2018 bij Preau, Frankrijk
Jessica van der Slot en Manita Bruinenberg geven een fijne yoga week met de mooie olie van Young Living. Hier vind je alle info over dit cadeautje voor jezelf.